Ompele Koiralle -tilitystä

img_1291Tämä kirja oli muuten aikas asiallinen ja kattava opus mitoituksesta, kaavoituksesta ja eri vaatemalleista eri kokoisille lemmikeille.Suosittelen. Kerrattu totuus on, että mielummin kierrätän kuin ostan, mielelläni teen itse vaan joko on taidoissa pula tai materiaalivalinnat hukassa niin nostan kädet pystyyn. Hjälp! Kyllä vaan kaupan koirien mantteleita, pukuja, tarvikkeita on aika vaikea korvata.

Nyt kun kylmät iski niin superWaldo tarvitsi talvimanttelin. Opiskelin kirjasta, mittailin ja kopioin Reginan manttelia. Tein farkusta ja flleecestä. Koko on sopiva, varmasti lämmin, mutta tönkkö (vähän ehkä pehmenee käytössä). Ihan ok mutta ei ollenkaan niin toimiva kuin Hurtan. Ostan kohan löydän.

img_1279    img_1283

Edelleen waldoWaldoseni tarvitsi viikon verran haavapukua operatsiooonin jälkeen. Tein itse (inansa liian iso kaula-aukko, oli päällä noin minuutin), kierrätin vanhan vauvabodyn (sama juttu) joten kävelin Musti&Mirriin ja ostin Busterin. Toimii kuin tauti!

img_1422

Kantolaukkua järkeilin kesällä Reginalle tavallisesta kassista. Ei onnistu roikkuu ja kieppuu, sanoisin että koiraa ajatellen epäergonominen. Olin onnellinen kun löysin Trixien. Mietin, että kaavoitan sen ja teen saman Waltsulle. Mutta mistä materiaalista, mikä on tarpeeksi jämäkkää, silti ommeltavaa ja pestävää. Ostin toisen Trixien. Myöhemmin hiffasin kyllä että ehkä Green-huopa olisi toiminut.

img_1462

 

 

 

 

 

No jotain kierrätettyä sentään. Meillä koirat matkustavat takapenkillä kiinni turvavöissä. Kiinni olevassa turvavyössä on kiinni lenkki ja siinä kiinni toinen lenkki joka kiinnittyy koiran valjaisiin. Ei turvallisin ratkaisu mutta varmistaa koiran paikallaolon autossa. Anyway näitä kykenin ihan tekemään kierrättämällä vanhoja laukkunauhoja ja hakasia. Huh!

img_1202  img_1204

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *