Terttu ja koira

image  image

Karseen retro, jotenkin ihku seinäkangas pelastettuna jälleen kerran mummulan jäämistöstä. Aattelin että se löytäisi paikkansa meidän pihasaunalta, mutta ei. Sitten sain idean ottaa printin käyttöön paitapuserossa. Ja näin sai nimensä Terttu ja hänen koiransa. Halusin kuviota eteen ja taakse, mutta en siis halunnut sekoittaa Perttiä ja piskeineen tähän luomukseen. Ihan sairaan hyvin lisäkankaaksi olisi sopinut joko sininen tai vihreä pallokangas, mutta sitähän ei mistään löytynyt ja kangaskauppaan en mene. Osien suunnittelu oli tarkkaa puuhaa. Terttu meni aika lailla keskeltä puoliksi, haukku sai pitää molemmat silmänsä, lisänä tosi tumma denim ja ruutuliina.

image  image

Tottakai mukaan tarvittiin koristuksia, toisaalta kimaltamaan, toisaalta ”yhdistämään” eri osia. Takakappaleen denimiin ompelin suoraompeleellä erivärisiä kulkuja ja käsiompelin helmillä kukkasen, peace♥, pikkufarkkusydän ruutukankaalle ja napit ihan blingblingtimantit.

image  image  image

Nyt me lähdetään Tertun kaa terassille. Se taitaakin olla Tertulle ihan tosi tuttua puuhaa, ainakin silmien väristä päätellen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *