Verhoillen

image

”Ei hierrä, ei kierrä, on helpompi…”.Viime töikseni keväällä koulussa perehdyin housun kaavaan. Halusin itselleni etnoretrot pökät kesäksi. Kangasta oli niukalti (vain toinen köökin verho) joten aikalailla sai kaavan kanssa sumplia ja vähän ottaa toistakin kuosia mukaan. Se että kuviot menivät molemmissa lahkeissa samalla tavalla oli puhdas ja onnekas vahinko. Toisaalta olisi ehkä ollut moninaisempaa että näin ei olisi tapahtunut. Mulla on kunnon kurvit ja olen tottunut siihen että housut puristaa aina ihan pirusti reisistä ja persmuukseesta ja pohkeista….. No nyt ei purista ja olo on ihan outo. Miten epämukavia vaatteita me oikeasti pidämme? Aurinkoviltillä, lomapäivinä oli aikaa ommella taas koristukseksi sen sata paljettia ja pikkuhelmeä.
Hauska yhteensattuma oli että juurikin nämä housut jalassa siivosin valokuvakaappia ja löysin tuon vanhan kuvan. Kuvassa minä, mummu ja äidin takaraivo.Vahvasti ollaan herkuttelemassa, kurvit on meillä geeneissä.

image  image  image

 

Mekkokin löysi muistonsa

image  image

 

2 vastausta artikkeliin ”Verhoillen

    • Voi kiitos:) Nautin kovasti itsekin tästä puuhaamisesta ja sehän tässä blogien maailmassa niin kivaa onkin, että ideat ja iloa menevät eteenpäin. Aurinkoista syksyn alkua sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *