Vieraana LumindoLife

Ihan Tampereen keskustassa Laukontorin kupeessa on hurmaava putiikki, LumindoLife. Juurikin tästä Second handista olen viime vuoden aikana tehnyt vaatekaappiini monenmonituista Wau! -löytöä. Huippua että sain blogivierailulle Lady Lumindon eli Paulan:

image    image

” Uskon että jokainen meistä on kaunis. Oma ainutlaatuinen persoonallisuutemme on suuri voimavara. Toivon että kaikki asiakkaani löytävät persoonallisen tyylinsä ja antavat sen näkyä. Autan parhaani mukaan tekemään oikeat löydöt, koska tunnen jokaisen putiikissa olevan herkun. Parasta työssäni ovat ”matchit” eli kun asiakas ja vaate kohtaavat toisensa ensi kerran. Sen kyllä huomaa ja kuulee huokauksista, kuin rakkautta ensisilmäyksellä. Oman näköisissä vaatteissa on helppo hehkua ja säteillä ja elämä on silloin mukavaa. Lumindo täytti elokuussa jo vuoden. Voi miten nopeasti aika on mennyt! Tervetuloa ostoksille, tervetuloa tuomaan omiasi myyntiin! Bonuksena iloinen palvelu.”

image  image

Myyntitiliperiaattella toimivan Second handin valikoimissa on laukkuja, kenkiä, koruja, asusteita ja vaatteita. Kaikki tuotteet ovat originaaleja, kuntotarkistettuja ja löytyy muuten kansainvälisiä merkkituotteita. Voit tuoda Lumindoon myyntiin omat aarteesi silloin kun garderobisi kaipaa tuuletusta. Paula hinnoittelee ja huolehtii esillepanosta. Myydyistä tuotteista 60% jää myyjälle eli sinulle, Lumindon provisio on 40 %.

image image  imageimage  imageimage   image

Aleksis Kiven katu on kauppakatu joka rullailee Keskustorilta alas kohti Laukontoria. Se, jonka varrelta löydät maistuvan Cafe Aitoleivän, Kaffilan, hurmaavan Pikku Kattila Bistron, sisutusliikkeita moneen malliin ja ”vaarallisen” mutta aina niin hykerryttävän yllätyksellisen Lumindon.

image  image

Tämän tytsyn asiakas nimesi Tyraksi, koska yhdennäköisyys Tyra Banksin kanssa on kuulemma ihan ehdoton. Tyra esittelee päivittäin LumindoLifeen saapuneet uutuudet facebookissa. Kantsii tsekata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *